Tuesday, 18 June 2013

KUIH BAKAR PANDAN


assalamualaikum dan salam sejahtera readers!

harini mood ter...rajin sikit.....sambil2 nak tunggu maghrib jap lagi. Hari2 masak je keja. Harini kita rest la. boring jugak buat rutin yang sama. Lagi pun hubby kata harini biar dia yang masak.....huhu.betul ke ni?? macam tak caye je kan...tapi dalam hati kata "YES"....hihi.. terima kasih bagi i cuti!

ok. dah tengok gambar kat atas tu... kuih bakor je pun kan...... tapi kuih bakor ni lain sikit... kuih bakor ni sempena perasmian oven baru... =) oven hadiah drpd ex-housemate sempena wedding haritu.. tengs ya! u all.. 


Resepi dari blog Kak Azie. Terima kasih ye kak.. =) Next time bleh buat lagi ni..... sedap! 

Resepinya di sini;





2 comments:

  1. amboi cik wan...sesekali cuti masak mesti seronok kan, tambah pulak bila yang tersayang sudi memasak, mesti sedap rasanya tu

    ReplyDelete

lebih menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...