Monday, 18 June 2012

MANGO CHEESE CAKE


RESEPI RARE MANGO CHEESE CAKE
sumber resepi :kak hana @ hanamemories@blogspot.com 


kalau nak tengok yang CW pernah cuba ..ada kat sini;

CHILLED MANGO ROSE CHEESE CAKE


dan 






mood ke 'laut' 2 hari ni...kepala sakit macam nak pecah =(






24 comments:

  1. Dahlah cantik.. sekeping aje gambar yang ko buh tu je dik.. buh ler lebih sikit.. nak jugak jamu mata.. dahlah tak dapat rasa hehehe... cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la kak....malas menguasai diri. update pun ciput ;))

      Delete
  2. Salam Cik Wan. sedapnya tengok kek mango cheese tu...siap hias dg love kat atas tu. moga Cik Wan cepat semboh....

    ReplyDelete
  3. alahai siannye..bwk2 brehat yer...semoga cpt sembuh...cntik manggo chesse tu..kemas...

    ReplyDelete
  4. ala sian cikwan sakit kepala lah pulak ni,bawa berehat lah ya bir kami je yg habiskan kek tu heheee

    ReplyDelete
  5. Kelassss tu CW... Akak memang selalu berkenan dengan CW punya Mango Cheese.. It shud be your signature dish dik...

    ReplyDelete
  6. wahhh!! tergoda tgk jelly tuhhh! :)

    ReplyDelete
  7. salam cik wan...

    cantiklah tekstur bahagian tepi kek tu kemas & smooth jer nampak..
    jeles sangat...
    bagi sikit petuanya....

    he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm kak ;) cw guna springform..pastu cw sapu sedikit butter tepi springform tu..tp sapu nipis2 je taw.

      Delete
  8. Looks delicious!

    http://www.followfoodiee.com/

    ReplyDelete
  9. sedap nyer baru sekali je mkn kek ni,,,kalu blh nk order dgn you la...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..awak ni sape ye ;)) boleh add cikwan kat facebook ye..

      Delete
  10. salam adikku cyg:)..wahhh kemasnya..nampak sedappp lg..:) terkecurr akk dik:)

    ReplyDelete
  11. Hi Wan, cantik mango cheese cake. Nampak sedappppp...suka itu heart shape decoration.

    ReplyDelete

lebih menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...