Friday, 15 June 2012

APAM POLKADOT


Salam jumaat semua. ni express update sebelum CW berangkat ke Dungun. =)) tiada istilah rehat dihujung minggu sebab hujung minggu memang CW akan gunakan untuk study....plus memasak sebagai aktiviti sampingan. 

oh, nak cerita pasal apam dot2 tu, dah ok kan rupa luarannya kan??...nampak jugaklan smooth dan licin...walaupun masih ada lagi lubang2 halus yang tak begitu ketara.. kaler pun mengancam! kalau nak dibandingkan dengan yang pernah cikwan cuba...boleh tengok kat sini dan kat sini jugak. dan kat sini.. 

Terima kasih pada Kak Azie...resepi daripada blog Kak Azie ni buat CW tersenyum..


resepinya di sini;




14 comments:

  1. salam jumaat cik wan...

    alahai apam polkadot.. akak ada story pasal ni hi..hi..

    nanti akak tepek kat blog ek...

    nak sikit cik wan... eh...red velvet tu hari ada lagi tak ekekkeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam kak..story2 la kak...excited nak tau ;))

      red velvet dah licin kak...hehehe..nanti nak buat lahi.

      Delete
  2. hai cikwan,amboiii dot dot dot tu cantik dan menawan kalbu akak lah gumuk gitu lama dah akak tak buat ni heeee

    ReplyDelete
  3. comel .. apam ni memng sedap tak sedar berapa biji dah masuk mulut

    ReplyDelete
  4. CW punya kaler lagi adventurous. I guna dot dot kaler plain tapi CW siap bertukar tukar kaler lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..biasa2 je kak..ada org request nak kaler purplr.. tu yg derhaka skit tu...ampun ye kak ;))

      Delete
  5. CW cayangggg muahhhzzz waduhhh cantiknya apam dot dot CW tu lah! nampak merening aje gebunya tu.. macam CW jugak lah agaknya yaaa heehhee....

    ReplyDelete
  6. comeiii...buat xpenah nk jadi apam ni..hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. cw pun banyak kali mencuba kak ;))

      Delete
  7. Comel.. Suka makan, tapi tak suka buat.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab cerewet ke? cikwan kekadang masal tang nak dot2 tu..naik kebas tangan kalau buat dot2 tu..

      Delete

lebih menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...