Monday, 23 April 2012

BAKWAN SAYUR

 

dah lama CW buat bakwan ni. Bakwan ni makanan/ resepi orang Indonesia. rasa dia alat2 cekodok @ jemput2 sayur gitu. sangat sedap!

baru publish gambar ni coz tetiba teringat kan bibik yang dah berangkat balik ke Qatar bersama kakak dan anak2 semalam. Bibik kakak CW, memang suka & pandai masak..macam2 dia buat. paling CW suka tempe goreng sambal bilis, tempe celup tepung, karipap kentang, puteri ayu, kuih cireng, pizza! =)
Bibik memang superb lah!  

untuk info resepi:




14 comments:

  1. asslm CW..ooo bibik xde yer...jadi kena CW buat sendiri...hehehe...nmpk sedap la Bakwan tu...pertama kali dgr...tp rupanya mmg mcm cucur kan...bleh la cuba nti...buat buka posa nti ker...hihihi

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih Dapur for trying my recipe.

    ReplyDelete
  3. salam cik Wan oh bakwan ni rupanya jemput2 sayur ke,kak noor belum try tapi lazat lah kan kalau dah kita makan sayur gitu mesti ranggup gitu kan cik Wan

    ReplyDelete
  4. baru tau bakwan tu ape....jemput2 sayur rupenye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang kak..tapi sayur2nya lagi melimpah ruah =)

      Delete
  5. Looks yummy, sounds very interesting. Many thanks for your kind words :)

    ReplyDelete
  6. Hi CW, terima kasih singgal pondok saya dan sudi kasi puji yang manis. Itu burger you dah ambik? LOL

    I suka itu bakwan makan dengan sambal or chilli sos sedap ya!
    Kita jumpa lagi. I ada edit my posting sikit cerita pasal Cik Shahriah yang baik hati sangat sebut I punya magic burger kat blog dia. Agaknya malam ini I susah nak tidur sebab happy sangat, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2..

      hahaha..klakar la u olss.. macam2.. =D

      Delete

lebih menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...