Wednesday, 25 April 2012

WRAPS, TORTILLA, TWISTER


Sempat grab 1 paket kat Giant tadi...wraps ni jenama MISSION. Last week, dah try guna wraps tu..tapi tak sempat nak snap gambar..berebut2 dengan anak2 saudara...Inti dia, CW main campak2 je.. guna nugget ayam tempura goreng+mayonis+sos+timun batang+salad..pastu gulung dengan wraps..buat ala2 twister kfc  gitu! kat belakang packaging tu pun ada cadangan hidangan..

anak2 sdara cikwan esp si Arif, suka sangat la dengan twister....selalu CW buat guna tortilla....apa yang CW boleh komen, lebih kurang je rasa dia..cuma beza dari segi harga.. dalam RM2..yang brand Mission ni  lebih kurang RM6.

Sedap! Best!

Bodek ler tu..kan Arif kan...hihihi..


Sape yang berminat bolehla cari kat kedai @ dekat Giant ye! =)




16 comments:

  1. sedap kalau buat sendiri tortilla tu saya pun suka..boleh bubuh inti tu byk mana kita nak kan:)

    ReplyDelete
  2. CW... Giant ada bagi komisen ya biat marketing... :))))

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. dok buat lg zue..ptg ni kalu jadi =)

      Delete
  4. QH pon suka mkn twister tu...tlg buatkan 1 boleh...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hajat di hati projek buat twister petang ni... tapi nampak gaya..macam kena tangguhkan =( tuan tanah keletihan...

      Delete
  5. Buat sendiri lagi syokkk kan...boleh nak buh inti apa pun..nak curah mayonis dan sos sebanyak mana pun tak mengapa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..setuju..nak letak banyak mana pun boleh,..heheh =)

      Delete
  6. Salam CW.. ni.. ni nampak tak akak angkat 2 ibu jari tangan! aje memang tau.. kecur dah ni... dah malam KFC dah tutup alahaiii... mintak segigit ajelah.. boleh laa...

    ReplyDelete
  7. Tak pernah tengok lagi laa kat sini..tq 4 sharing :)

    ReplyDelete
  8. Tak pernah nampak lg laa kat sini..tq 4 sharing :)

    ReplyDelete
  9. kalau dpt rakyat kat rmh ucu ni mau tak ckp sorang satu...alamat depa menari twist lah jawapnya...hahahha...

    ReplyDelete
  10. Aslmkm. CikWan kalau rajin buat sendiri kulit totilla tu, senang jer. Along ada resepi nya kat blog.

    ReplyDelete

lebih menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...