Wednesday, 18 April 2012

KETUPAT SOTONG ll



alhamdulillah, selepas seminggu mengidam..akhirnya dapat gak menikmati ketupat sotong ni...seronok balik kampung..macam2 boleh makan.

CW agak sibuk sekarang ni,,.anak2 sdara yang duk Qatar balik.ayah CW plak kurang sihat...next week plak exam untuk last paper semester ni.. lepas tu merdeka..hoorey2...then lepas tu boleh la fokus pada kerja hakiki & kerja di dapur. =)


23 comments:

  1. Assalamualaikum Cik Wan,
    tumpang jamu mata dengan ketupat sotong yang lazat tu ye Cik Wan... adeeeehhhh meleleh liurku sudah!

    ReplyDelete
  2. alolooo..sedapnya dik..bila nak anto kat akk nie..he hheee..aiishshhh kecurr.;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah abiss kak! datang terengganu, CW belanja ye..

      Delete
  3. nie yg jeles nie cikwan.. dah lama xmkn nie.. kecik2 dulu je penah mkn.. waaaaaaaa...

    ReplyDelete
  4. Salam CIk Wan.. hadoii dok tayang gambar aje ekk. baru nak jengah resipe... terus telan ayaq lioq ni taw.. taw.... << baca dan ulang 99 kali hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar betul kak sha nih..tpu kan.. hahaha... gurau2 je k.sha

      Delete
  5. JAngan nak horey horey dulu ya.... Belajar dulu, kan nak exam... BTW, banyak2 makanan... ketupat sotong ni lah akak tak reti makan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kak... stress jugak baca buku ni..=(

      Delete
  6. Seronoknya cik wan blk kg...dpt mkn mcm2...samala dilla pun kalau blk kg mcm2 nk mkn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiap2 minggu balik..cikwan study hujung minggu... =)

      Delete
  7. oh so delicious..looks & sounds awesome
    Tasty Appetite

    ReplyDelete
  8. Salam..Cik Wan...sy x pernah mkn ktupat stong yg ori...kt sini sutun2 kecik2 je..x leh dbuat ktupat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa guna sotong yang sedang2..jemputla datang ganu. nanti cikwan belanja ye =)

      Delete
  9. hi cw, i pernah dengar ketupat sotong ini, one of the specialty dekat trengganu. thnks for sharing ! cw masih belajar?

    ReplyDelete
  10. Assalam cik wan,
    so far belum pernah cuba makan ketupat sotong ni..
    pasti sedap ni..terimaksih ya cik wan, singgah kedapur kita hari tu dan berikan kita kata2 perangsang..apprcieate so much..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..tq to u tooo... same2.. =)

      Delete
  11. hai cik wan..makan tak ajak ai ye..smpai ati u.hahha..bila nak g melepak umah mu neh.huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. weh..umah aku sentiasa terbuka untuk mu..mari2..jgn dok mari! =)

      Delete
  12. Cik wan lama dah teringin nak makan ketupat sotong ni, tak penah makan seumur idup .. tapi x reti nak wat aritu beli kat pasar malam rasa dia manis dan warna agak coklat.. mmg gitu ke rasanya...

    ReplyDelete

lebih menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...