Monday, 21 May 2012

CIK PINKY

 
 
Selamat pagi semua. terima kasih kerana berkunjung ke sini. dah baca post sebelum ni?? kalau belum boleh tengok kat sini ----> SUPRISE!!
 TERIMA KASIH KAK OGY.. =)
tu la rupa gift dalam kotak tu. cantik tak???
hehehehe.sama tak dengan CW??
ehem..ehem..cuba jeling2 gambar profile picture CW belah kiri tu. pinky winky, ayu2..comel lote tu.... (^ _*)
sama kan??




CikPinky bersama Apam Pisang. =)




12 comments:

  1. Bestnyaaa tahniah ye CW ,bekas tu akak beli kat Daiso

    ReplyDelete
  2. Salam CW comey wangi muahh.. hamboii comeynya cik pinky tu... suka cutenya! wahh makin bersemangatlah yaa nak memasak kuih heheee...

    Apam pisang tu pun wahh kemain cute! sukanya.. i...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semangat2...heheh maceh k.sha cayang!

      Delete
  3. cantik pulak cik pinky posing sebelah apam pisang CW.. macam sesuai pulak jadi watermark photo CW kan kalau diambil pada every photo shoot...i m glad that u love it... My thanx 2 u dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maceh kepada kak ogy..cikwan suka sangat2.. ;) mwahhh

      Delete
  4. salam cikwan, amboi lawa nya si pinky tu jeles lah hee

    ReplyDelete
  5. wah CW...comeiiinye Cik Pinky tu...QH suka tu...

    ReplyDelete
  6. comelnya cik pinky tu..tapi apam pisang tu nampak lebih menarik.. << mode kebulur petang petang nak minum petang..hehe..

    ReplyDelete

lebih menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...