Monday, 14 May 2012

SETAHUN TELAH BERLALU

 

korang2..nampak tak ticker dalam gambar kat atas ni??actually baru je CW letak semalam...senang nak ingat dah berapa lama duk bertapa kat dapur ni.

Dengan 84 posts alhamdulillah, 10000 tahun telah berlalu.. =) blog dapurcikwan menyambut ulangtahun yang pertama semalam. kalau umur baby...setahun baru belajar bertatih atau baru belajar berjalan...hepy sangat! double happiness jugak..sebab follower dah makin bertambah..terima kasih kepada BRO EQBAL kerana melengkapkan jumlah follower ke-seratus! u all jangan lupa singgah ke blog beliau ye..

minat memasak memang sejak dari dulu lagi...dari kecil dah kenal bawang lada, belacan, serai, kunyit halia..gula perang. alhamdulillah sekarang dah upgrade sikit.. dah tau serba sikit tentang keju, tortilla, whipping & whipped cream, gula icing dan segala bagai yang CW tak pernah tahu pun..... =)

CW mula bertapak kat blog ni last year, ni entry pertama ------>NASI AYAM bertarikh 13 May 2011. lepas tu ambik masa yang lama untuk update. awal tahun 2012 baru kembali bernafas...baru la rajin nak update, tayang itu ini...

Seronok bila ada blog masakan ni, mood nak mencuba sesutu masakan datang tak kira masa..kadang2 tu..tengah bw, tengok je apa yang berkenan & bahan2 kat dapur cukup....terus masuk gear...ZASsssssssssss...ktung ktang ktung ktang. SIAP!! 

hasilnya...bagi kawan2, bagi jiran2 dan selebihnya masuk mulut sendiri... puas hati kalau apa yang kita buat menjadi dan orang suka...tapi kalau tak jadi, tak sedap...masuk mulut sendiri..telan je..buat2 sedap! hehehe.

Terima kasih pada semua yang sentiasa menyokong blog CW yang tak seberapa ni. .. kalau ada salah dan silap mohon maaf ye...mintak halal ye, resepi2 yang CW dah cuba.  =) Sayang semua!




32 comments:

  1. aslmkum cikwan.. smga cikwan terus bsemangat utk berblog.. jap jer dah setahun kan.. tahniah

    ReplyDelete
  2. GOGOGO..update resipi byk2 ye..

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH CW...setahun sudah...hppy bloggersary yerr..smoga lps ni lbih sukses dan terus berblog slagi hayat dikandung badan...hehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah tahniah buat Cik wan! happy 1st blog anniversary teruskan menulis dan berkongsi resepi lagi nanti:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. thanks Kak Nieza ;)

      Delete
  5. tahniah cikwan akak juga yg baru merangkak ni baru 3 bulan kalau baby baru pandai senyum je belum pandai apa2 tahniah sekali lagi ya semoga terus memasak dengan penuh semangat lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih kak noor.. insyaallah ;)

      Delete
  6. hepi bday hepi anniversary utk blog cikwan ni dari akak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh kak ina, terima kasih ye... ;)

      Delete
  7. tahniah kak cik wan! will keep reading from your blog and learn from you at the same time!

    ReplyDelete
  8. sALAM cIK wAN , Nanti bolehla Wa belajar masak kat sini ya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Wa. Insyaallah.. terima ksh ye Wa ;)

      Delete
  9. happy anniversary utk blog cikwan..seronok dengar cikwan berceloteh kat sini..

    ReplyDelete
  10. leh jdkan diari alam maya.. anak cucu leh baca nanti.. hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah Cik Kasih ;) terima kasih.

      Delete
  11. tahniah cikwan.. semoga terus maju dan dlm bidang blogging dan bersemangat utk berkongsi dgn yg lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nor! terima kasih. syg Kak Nor ;)

      Delete
  12. keep blogging..masak sedap2 taww

    ReplyDelete
  13. tahniah cik wan.. keep up ye, akak suka jenguk dapur CW nie.. sempoi gitu..:)

    ReplyDelete
  14. tahinah CW... congrats... bravo.. bravo... lambat singgah dapur ari ni.. demam la h pulak bangun pagi ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak ;) semoga cepat sembuh ye!

      Delete
  15. salam ziarah dan ukhwah,
    Nak tumpang ucap tahniah sekali....

    ReplyDelete
  16. Salam adikku... Happy Anniversary!!! wahh dah seratus dah follower yaa.. tahniah! hakak memula dulu bukan ku kesah berapa orang ada dalam list.. tak tahu langsung! hahaha...

    Kiranya CW andvanced jugak.. sentiasa ambil tahu... kan kan.. apa pun moga hubungan di alam maya ini akan kekal selamanya.. aminnnnn...

    ReplyDelete
  17. happy anniversary cik wan ! :)

    kite singgah blog cik wan..^_^
    follow u...:)

    ReplyDelete

lebih menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...